top of page
ԽՈՐՏԻԿՆԵՐ

Պանրի տեսակնաի
-

Վիտելլո Տոնատո
Բարակ կտրատված և մարինացված հորթի փափկամիս՝ համեմված թունայի կրեմ-ապուրով

Տապակած կամամբեր
-

Մսի տեսակնաի
-

Կռուդիտե
Թարմ բանջարեղենային միքս, մատուցվում է Ռանչ սոուսով

Միդիաներ
Մարինարա կամ պանրային սոուսով

Ցուկինի ռոլ
Հազարով և պռոշուտոյով պատրաստված միջուկ՝ փաթաթված մարինացված ցուկինիով, մատուցվում է պեստո սոուսով և պարմեզանով

Բրուսկետա - Տեսականի
Պռոշուտո, սաղմոն, թունա, սմբուկ, լոլիկ
bottom of page