top of page
ԽՈՐՏԻԿՆԵՐ
Պանրի տեսակնաի
-
Վիտելլո Տոնատո
Բարակ կտրատված և մարինացված հորթի փափկամիս՝ համեմված թունայի կրեմ-ապուրով
Տապակած կամամբեր
-
Մսի տեսակնաի
-
Կռուդիտե
Թարմ բանջարեղենային միքս, մատուցվում է Ռանչ սոուսով
Միդիաներ
Մարինարա կամ պանրային սոուսով
Ցուկինի ռոլ
Հազարով և պռոշուտոյով պատրաստված միջուկ՝ փաթաթված մարինացված ցուկինիով, մատուցվում է պեստո սոուսով և պարմեզանով
Բրուսկետա - Տեսականի
Պռոշուտո, սաղմոն, թունա, սմբուկ, լոլիկ
bottom of page